Toen Ik Je Zag WINACTIE

Naar de bestseller die Isa Hoes schreef over het leven met haar man Antonie Kamerling.

Acteurskoppel Esther (Noortje Herlaar) en Bastiaan (Egbert-Jan Weeber) leidt op het eerste oog een droomleven. Ze krijgen allebei de ene na de andere fantastische rol aangeboden, wonen met hun kinderen op een idyllische boerderij en zijn nog altijd stralend verliefd op elkaar. Maar er is een andere kant van hun leven die maar weinigen zien. De angsten en gekmakende onzekerheid waar Bastiaan mee kampt, hebben een steeds grotere impact op hem en hun relatie. Uit alle macht probeert Esther om haar grote liefde en haar gezin op de rit te houden, maar de ziekte in Bastiaans hoofd laat zich maar moeilijk bevechten.

25-05-2023 te koop Pathé Thuis, KPN, Ziggo, Rakuten, iTunes, Google Play en Amazon
08-06-2023 te huur Pathé Thuis, KPN, Ziggo, Rakuten, iTunes, Google Play en Amazon
LET OP: sinds 16-06-2023 ook beschikbaar op DVD en Blu-Ray

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee dvd-exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Welke bekende Brabantse zanger schreef Toen ik je zag, het nummer waarmee Antonie Kamerling in 1997 een nummer 1 hit scoorde?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd óf het 4K UHD-exemplaar bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  23 augustus, 2023

  Trailer