Tolkien WINACTIE

Ervaar het fantasierijke leven van J.R.R. Tolkien, sinds 22 januari is TOLKIEN verkrijgbaar op Blu-Ray & DVD.

De film vertelt over de jeugdjaren van de visionaire schrijver J.R. R. Tolkien (Nicholas Hoult), waarin hij vriendschap, moed en inspiratie vindt bij een groep gelijkgestemden op zijn school. Hun band wordt in de loop der jaren alleen maar sterker, maar dreigt te eindigen met het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog. Al deze ervaringen en de liefde voor zijn muze Edith Bratt (Lily Collins) inspireerde Tolkien tot het schrijven van zijn wereldberoemde ‘Midden-Aarde’-romans.

De Finse regisseur Dome Karukoski (Tom of Finland) is een van de miljoenen trouwe lezers van de fantasietrilogie “Lord of the Rings” en “The Hobbit”. Dit is dan ook de reden dat Dome Karukoski het levensverhaal van ’s werelds bekendste fantasieschrijver J.R.R. Tolkien met veel liefde en plezier verfilmd heeft. Deze romans weerspiegelen niet alleen de persoonlijke relaties van Tolkien, maar ook historische gebeurtenissen, zoals de Eerste Wereldoorlog, laten hun sporen na. Tijdens het kijken, beleef je zelf de reis die vormgaf aan de fantasie van de legendarische schrijver. Leef je helemaal in en laat jouw eigen fantasie de vrije loop!

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze biopic van de geliefde fantasieschrijver. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Hoe heet het boek (en eigenlijk een compilatie van meerdere boeken) van Tolkien dat postuum verscheen in 1977 en onder andere het ontstaan van Midden-aarde beschrijft, en hoe het Kwaad in de wereld komt?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 januari. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  30 januari, 2020

  Trailer