Tom Clancy’s Jack Ryan – seizoen 1 WINACTIE

Vanaf 19 juni ligt het eerste seizoen van TOM CLANCY’S JACK RYAN in de schappen. Wanneer CIA analist Jack Ryan (John Krasinski) zijn veilige bureau moet inruilen voor een dodelijk kat-en-muisspelletje dat hem tussen Europa en het Midden-Oosten heen- en weerslingert, moet hij er alles aan doen om een terroristische aanval tegen de V.S. te stoppen. Producenten John Krasinski, Carlton Cuse (Lost), Graham Roland (Fringe) en Michael Bay presenteren het eerste seizoen van Jack Ryan, inclusief vier deleted scenes van de bloedstollende missie waar het allemaal mee begon.

Met dank aan The Searchers i.s.m. Triple P Entertainment mogen wij een Blu-ray exemplaar weggeven van deze spannende en vooral ook explosieve serie! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Noem minimaal twee acteurs die eerder gestalte gaven aan het personage Jack Ryan?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij hem of haar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 juni, 2019

Trailer