Tom Clancy’s Jack Ryan – seizoen 2 WINACTIE

Vanaf vandaag, 26 augustus, ligt het tweede seizoen van TOM CLANCY’S JACK RYAN in de schappen op Blu-ray™ & DVD.

In het tweede seizoen van Tom Clancy’s: Jack Ryan volgen we Jack Ryan (John Krasinski) naar Zuid-Amerika, waar een verdacht pakket is ontdekt in de jungle van Venezuela. In Zuid-Amerika sluit hij zich aan bij zijn oude baas James Greer (Wendell Pierce, The Wire) en Mike November (Michael Kelly, House of Cards). Wanneer Jack op het punt staat om een samenzweringscomplot te ontrafelen, slaat de president van Venezuela terug met een tegenaanval die op Jack persoonlijk gemunt is. Dit sleept Jack en zijn collega’s mee naar een wereldwijde missie die zich afspeelt in de Verenigde Staten, Groot Brittannië, Rusland en Venezuela. Samen staan zij voor de onmogelijke opgave om de snode plannen van de president te voorkomen en stabiliteit terug te brengen in een land dat op het randje van de afgrond staat.

Met dank aan Paramount Pictures en Day One MPM mogen wij twee dvd- én twee Blu-ray exemplaren van dit volledige tweede seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray, én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Noem minimaal twee acteurs die eerder gestalte gaven aan het personage Jack Ryan?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  26 augustus, 2020

  Trailer