Tom & Jerry: The Movie WINACTIE

Ga mee terug naar hoe het allemaal begon! Het iconische duo kruist elkaar voor het eerst wanneer Jerry naar New York City verhuist op de dag wanneer “de bruiloft van de eeuw” gepland staat. Tom heeft de taak Jerry uit de weg te ruimen voordat het evenement plaatsvindt. In klassieke Tom en Jerry mode, zullen de twee moeten samenwerken als ze willen overleven wanneer een duivelse schurk zijn zinnen op hen heeft gezet.

Tom & Jerry The Movie is binnenkort beschikbaar:
07/09/2021 – EST via Pathé Thuis, KPN, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
22/09/2021 – VOD via Pathé Thuis, KPN, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
22/09/2021 – Blu-ray™ & DVD
SYNOPSIS
Als Jerry op de avond voor de bruiloft van de eeuw in het chicste hotel van New York trekt, huurt de jonge bruiloftsplanner Kayla, Tom in om van hem af te komen. Het kat-en-muisspel dat losbarst dreigt niet alleen de bruiloft, maar ook het hotel te ruïneren.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray-exemplaren van deze live-action film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de actrice bekend uit Kick-Ass en The Equalizer die in Tom & Jerry: The Movie te zien is als Kayla Forester?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 oktober, 2021

Trailer