Toni Erdmann WINACTIE

Sinds 1 maart ligt TONI ERDMANN in de schappen, een bitterzoete tragikomedie over een vader die tijdens een spontaan bezoek aan zijn dochter, die in het buitenland werkt, merkt hoe ongelukkig zij is.

Ines is een zakenvrouw van een groot Duits bedrijf, gevestigd in Boekarest. Als haar vader onverwachts voor de deur staat, verbergt ze haar ergernis niet. In Ines’ perfect geordende leven heerst niet de minste wanorde, maar als haar vader vraagt of ze gelukkig is, blijft ze het antwoord schuldig en wordt dat het begin van een grote omwenteling. Deze hinderlijke vader waar ze zich voor schaamt, zal er alles aan doen om haar leven opnieuw zin te geven door een personage te verzinnen: de grappige Toni Erdmann.

In samenwerking met September Film Distribution mogen wij drie Blu-ray exemplaren van deze voor een Oscar genomineerd film weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze prachtige film te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Er gaan hardnekkige geruchten over een Hollywood remake van Toni Erdmann. Welke legendarische acteur wordt hierbij genoemd voor de hoofdrol?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 maart 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-rays bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 maart, 2017

Meer lezen over