Top Gun 4K WINACTIE

Terwijl we uitkijken naar de release van Top Gun: Maverick later dit jaar hebben we nu alle tijd om onze Tom Cruise-favorieten opnieuw te kijken óf voor het eerst te ontdekken. Voordat we Top Gun: Maverick kijken gaan we natuurlijk terug naar de eighties, waar het allemaal begon. Tom Cruise is Maverick, de jonge, directe Amerikaanse vechtpiloot met een need for speed, een hoop om te bewijzen en nog meer te leren. Top Gun is een van de beste actiefilms aller tijden, een pure adrenaline rush. 1 juli verkrijgbaar op DVD, remastered Blu-ray en voor het eerst op 4K Ultra HD.

Met dank aan Universal Pictures mogen wij een 4K exemplaar weggeven van deze eighties klassieker! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Welk succesvol producentenkoppel was verantwoordelijk voor gelikte en succesvolle films als Beverly Hills Cop, Crimson Tide en ook Top Gun?

BELANGRIJK:
Voor het spelen van deze 4K release is een speciale 4K-speler nodig! Deze disc speelt dus NIET op een gewone dvd óf Blu-ray speler!

Let op:
De actie loopt tot en met 5 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaar, die wij zo snel mogelijk het 4K exemplaar zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 juli, 2020

Trailer