Top Gun: Maverick WINACTIE

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

Verder met o.a. Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis en Ed Harris.

TOP GUN: MAVERICK is vanaf 26 mei te zien in de bioscoop in IMAX, Dolby Cinema, Dolby Atmos, Dolby Vision, 4D, ScreenX.

In samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment mogen wij twee pakketjes weggeven, met daarin niet alleen een vet Top Gun: Maverick shirt en een pin badge, maar ook een setje vrijkaarten. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke zangeres (en actrice) is verantwoordelijk voor het nummer Hold My Hand, dat te horen is in Top Gun: Maverick en onlangs gelanceerd werd als single?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 mei 2022. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketjes zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  22 mei, 2022

  Trailer