Toren C – seizoen 1 t/m 7 WINACTIE

Slechter kun je de week niet beginnen. Sinds 17 maart ligt er een box met seizoen 1 t/m 7 in de schappen van TOREN C.

Margôt Ros en Maike Meijer kruipen in de huid van zo’n 40 verschillende karakters die het bedrijvencomplex Toren C bevolken, een kantoorhel van acht verdiepingen, tot de nok toe gevuld met aan deliria grenzende situaties. Naast de bekende typetjes, waaronder de portiers, de pubermeisjes en Juffrouw Tiny & Ankie van het bedrijfsrestaurant, zijn ook nieuwe karakters te bewonderen.

Na eerdere gastrollen van Humberto Tan, Peter R. de Vries en Ronald de Boer, maken in de nieuwe afleveringen onder andere Wibi Soerjadi en mr. Frank Visser hun opwachting.

Met dank aan Triple P Entertainment en Just Entertainment mogen wij twee box-sets met zeven seizoenen van deze serie weg te geven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om er eentje te bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Op welke datum in 2008 werd de eerste aflevering van Toren C destijds uitgezonden door de VPRO?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  15 april, 2020

  Trailer

  Meer lezen over