Transformers: Rise of the Beasts WINACTIE

Transformers: Rise of the Beasts keert terug naar de actie en het spektakel dat wereldwijd zo veel indruk heeft gemaakt op bioscoopbezoekers. De film speelt zich af in de jaren 90 en introduceert een geheel nieuw soort Transformers – de Maximals – in de strijd die op aarde woedt tussen de Autobots en de Decepticons. De film wordt geregisseerd door Steven Caple Jr. en kent hoofdrollen voor Anthony Ramos en Dominique Fishback met daarnaast stemrollen voor o.a. Pete Davidson en Michelle Yeoh.

TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS is vanaf 8 juni te zien in de bioscoop in 3D, IMAX, Dolby Vision, 4D.

In samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment mogen wij drie setjes vrijkaarten weggeven, met daarnaast bij iedere set een t-shirt en walkie talkies. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Transformers: Rise of the Beasts zien we Anthony Ramos in de hoofdrol, voor welk musicaldrama werd hij in 2021 genomineerd voor een Primetime Emmy in de categorie Outstanding Supporting Actor in a Limited or Anthology Series or Movie?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en merchandise zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  7 juni, 2023

  Trailer