Transformers: The Last Knight WINACTIE

Sinds 25 oktober ligt TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT in de schappen, een spectaculaire nieuwe actie-film waarin de mensheid en de Transformers in staat van oorlog zijn. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, een Britse Lord (Sir Anthony Hopkins) en een hoogleraar van Oxford (Laura Haddock). Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons.

Verder o.a. Josh Duhamel, Gemma Chan, Isabella Moner, John Turturro, Stanley Tucci en John Goodman als de stem van Hound. Geregisseerd door Michael Bay.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij zowel een dvd áls een Blu-ray exemplaar van dit actiespektakel! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, die eerder een grote rol speelde in Transformers: Age of Extinction uit 2014, speelt hier opnieuw het personage Cade Yeager?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd’s zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
2 november, 2017

Trailer