Transformers: The Last Knight WINACTIE

Vanaf 22 juni draait TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT in de bioscopen. In de spectaculaire nieuwe actie-film zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager, Bumblebee, een Britse Lord (Sir Anthony Hopkins) en een hoogleraar van Oxford (Laura Haddock). Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons. Verder o.a. Josh Duhamel, Gemma Chan, Isabella Moner, John Turturro, Stanley Tucci en John Goodman als de stem van Hound. Geregisseerd door Michael Bay.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij maar liefst drie pakketten vergeven. Hierin vind je een tof vormgegeven drinkbeker en een sleutelhanger! Wil jij kans maken op zo’n pakket? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, die eerder een grote rol speelde in Transformers: Age of Extinction uit 2014, speelt hier opnieuw het personage Cade Yeager?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het pakket zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  15 juni, 2017