Trapped – seizoen 1 WINACTIE

Vanaf 15 april ligt de serie TRAPPED in de winkelschappen. Kort nadat een ferry de haven van het IJslandse dorpje Seydisfjördur binnenvaart, spoelt een verminkt lijk aan. Politie-inspecteur Andri vermoedt dat de dader aan boord is en probeert halsstarrig alle passagiers aan boord te houden. Wanneer diezelfde dag een hevige sneeuwstorm aan land komt, is de situatie niet langer houdbaar. Niemand kan het dorp nog in of uit – ook de moordenaar niet. Alle inwoners worden opeens verdachten, maar ze zijn ook allen in gevaar…

Ter ere van deze release heeft Lumière ons een Blu-ray én een dvd exemplaar ter beschikking gesteld. Nu wil jij natuurlijk weten hoe jij kans maakt op de deze fantastische nieuwe serie? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter, je eventuele voorkeur voor een Blu-ray of dvd en geef antwoord op de volgende vraag:
Aan welke ijzige thriller was regisseur Baltasar Kormákur in 2015 als producer verbonden?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 april 2016. Vervolgens nemen wij contact op met de prijswinnaars, waarna wij ons uiterste best gaan doen om de Blu-ray danwel dvd bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 april, 2016

Meer lezen over