Triangle of Sadness WINACTIE

De modellen Carl en Yaya worden uitgenodigd voor een luxe cruise met aan boord een bont gezelschap aan rijke passagiers, waaronder een Russische oligarch, Britse wapenhandelaars en een eigenzinnige, alcoholische, Marx-citerende kapitein. In eerste instantie oogt alles als de perfecte Instagram post, maar er is een hevige storm op komst. De cruise eindigt catastrofaal en het koppel strandt met een groep miljardairs en een schoonmaakster op een onbewoond eiland. In een strijd om te overleven wordt de hiërarchie volledig op zijn kop gezet.

On demand-release: 15 maart 2023
Dvd & Blu-ray-release: 15 maart 2023

In samenwerking met September Film Distribution mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
In Triangle of Sadness zien we Woody Harrelson als ‘The Captain’, maar voor welke film werd hij in 1997 genomineerd voor een Oscar in de categorie ‘Best Actor in a Leading Role’?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 april, 2023

Trailer