Trolls World Tour WINACTIE

Warm je stembanden op en trek je mooiste – en kleurrijkste – dansschoenen aan, want het is tijd om mee te swingen op de geweldige muziek uit Trolls 2: Wereldtour. Duik vanaf 24 februari opnieuw in de bonte wereld van Poppy (Anna Kendrick) en Branch (Justin Timberlake) wanneer zij een poging wagen om de Rock Trolls tegen te houden en de muzikale diversiteit in de wereld te redden. In de Nederlandstalige versie herkennen we onder andere Sharon Doorson, Buddy Vedder en Birgit Schuurman. Tenslotte bevat de Dance Party Edition exclusieve content zoals stap-voor-stapinstructies om de nieuwste en coolste dansmoves te leren, spelletjes die je tijdens het kijken van de film kunt spelen en songteksten waarmee je thuis de ultieme Sing Along organiseert. Een gezonde dosis kleur en glitter, schorre kelen en uren aan plezier voor de hele familie gegarandeerd!

Vanaf 24 februari ligt de film in de schappen op 4K UHD & (3D) Blu-ray™ & DVD.

Koningin Poppy (Anna Kendrick), Branch (Justin Timberlake), en de rest van je favoriete Trolls zijn weer van de partij voor een muzikaal avontuur dat nog grootser — en luider — is dan ooit tevoren! In Trolls World Tour ontdekken Poppy en Branch dat hun koninkrijk slechts één van de zes muzikale rijken is — Funk, Country, Techno, Classical, Pop, en Rock — die ooit deel uitmaakten van één volmaakt harmonieus geheel. Wanneer de machtsbeluste heerser van de Rock Trolls alle andere stammen het zwijgen wil opleggen zodat haar eigen stam de boventoon kan voeren, vertrekken Poppy en Branch op een episch avontuur om de koninkrijken van de Trollen te verenigen, voor de liedjes in hun harten voor eeuwig verstommen!

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray, én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke (stem)acteur, bekend van onder meer Wie is de Mol en GTST, nam voor de Nederlandse versie de (stem)rol van Knoest over van Waylon?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
28 februari, 2021

Trailer