Trumbo WINACTIE

Sinds 18 augustus ligt TRUMBO in de schappen. Dalton Trumbo was in 1947 een van de best betaalde scenaristen van zijn tijd. Hij behoorde echter ook tot een groep filmartiesten wiens carrières abrupt onderbroken werden, nadat hij vanwege zijn politieke overtuiging werd gearresteerd en op McCarthy’s blacklist belandde. Aangezien hij niet meer onder zijn eigen naam kon werken, schreef hij verder onder een pseudoniem. Desondanks slaagde Dalton erin om enkel met de kracht van woorden en zijn scherpe geest nog 2 Oscars te winnen. Hij klaagde de absurditeit en onrechtvaardigheid van de zwarte lijst aan, die invloed had op de levens en carrières van uiteenlopende figuren als roddeljournaliste Hedda Hopper, John Wayne, Kirk Douglas en Otto Preminger. Aan zijn anonimiteit kwam in 1960 een einde toen zijn echte naam aan de klassiekers Exodus en Spartacus werd gekoppeld en het zwarte lijsten tijdperk tot een einde kwam.

Met dank aan September Film mogen wij drie exeplaren van de dvd vergeven! Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n Blu-ray? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Met welke serie zette Bryan Cranston zichzelf definitief op de kaart en hield hij vijf seizoenen lang de mensen aan de buis gekluisterd?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 augusts 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  19 augustus, 2016

  Meer lezen over