Truth or Dare WINACTIE

Het spelletje stopt pas als alle spelers dood zijn… Sinds 24 oktober ligt TRUTH OR DARE in de schappen.

Lucy Hale (Pretty Little Liars) en Tyler Posey (Teen Wolf) spelen de hoofdrollen in Truth or Dare, de nieuwe thriller van Blumhouse Productions (Get Out, Split, Happy Death Day). Een onschuldig spelletje ‘Truth or Dare’ krijgt een dodelijke afloop wanneer degenen die liegen en degenen die de ‘dare’ weigeren op mysterieuze wijze gestraft worden.

Regie is in handen van Jeff Wadlow (Kick-Ass 2) en de cast bestaat verder uit Violett Beane, Nolan Gerard Funk, Hayden Szeto en Sophia Taylor Ali. De film is geproduceerd door Jason Blum van Blumhouse, en Wadlow is uitvoerend producent.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze angstaanjagende horrorfilm. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
De hoofdrol in Truth or Dare is voor Lucy Hale. In welke serie speelt zij de rol van Aria Montgomery?

Let op:
De actie loopt tot en met 31 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 oktober, 2018

Trailer