Truth or Dare WINACTIE

Tell the truth, or you die. Do the dare, or you die. Refuse to play…
Vanaf 3 mei is TRUTH OR DARE in de bioscopen te bewonderen.

Lucy Hale en Tyler Posey (Teen Wolf) spelen de hoofdrollen in Truth or Dare, de nieuwe thriller van Blumhouse Productions (Get Out, Split, Happy Death Day). Een onschuldig spelletje ‘Truth or Dare’ krijgt een dodelijke afloop wanneer degenen die liegen en degenen die de ‘dare’ weigeren op mysterieuze wijze gestraft worden. Regie is in handen van Jeff Wadlow (Kick-Ass 2) en de cast bestaat verder uit Violett Beane, Nolan Gerard Funk, Hayden Szeto en Sophia Taylor Ali. De film is geproduceerd door Jason Blum van Blumhouse, en Wadlow is uitvoerend producent.

In samenwerking met Universal Pictures International en Triple P Entertainment mogen wij twee setjes vrijkaarten weggeven en daarnaast de dvd van het geniale Get Out! Wil jij dit winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
De hoofdrol in Truth or Dare is voor Lucy Hale. In welke serie speelt zij de rol van Aria Montgomery?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  29 april, 2018

  Trailer