Tulipani WINACTIE

Vanaf 21 september draait TULIPANI in de bioscopen, een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar het zuiden van Italië fietst. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende. Dertig jaar later probeert een Italiaanse politie-inspecteur te achterhalen wat er daadwerkelijk gebeurde.

In samenwerking met September Film Distribution mogen ter ere van deze release een setje vrijkaarten voor deze film weggeven. Wil jij je onderdompelen in dat sprookje? Laat dan je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Tulipani is de nieuwe fiml van regisseur Mike van Diem. Hij brak ooit door met Karakter, maar hoe heet zijn comebackfilm die maar liefst 18 jaar op zich liet wachten?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 september, 2017

Trailer

Meer lezen over