Twin Peaks – A Limited Event Series WINACTIE

Sinds 28 maart ligt de limited event series van TWIN PEAKS in de schappen. Een kwarteeuw na de eerste uitgave van Twin Peaks is de serie terug. De wereld die je dacht te kennen wordt opgerekt in deze limited event series die je meeneemt naar prachtige, rare plaatsen nog verder weg. Deze uitgave heeft naast de 18 afleveringen van de Showtime serie ontzettend veel exclusiefe beelden van achter de schermen, deze laten zien wat er achter het “rode gordijn” schuilgaat en hoe dit buitengewone televisie-evenement is gemaakt.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een luxe Blu-ray exemplaar van dit magnum opus van David Lynch weggeven! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Noem minimaal drie van jouw favoriete personages uit de originele serie die terugkeren voor deze Limited Event Series?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 april, 2018

Trailer