Un Homme a la Hauteur dvd WINACTIE

Vanaf vandaag ligt Un homme a la hauteur in de schappen, een romantische komedie van Laurent Tirard (Le petit Nicolas, Asterix & Obelix bij de Britten) met in de hoofdrollen Oscar winnaar Jean Dujardin (The Wolf of Wall Street) en Virginie Efira (Les Invincibles, Elle).

Diane is een mooie vrouw. Een heel mooie vrouw. Het is het type dat overal waar ze komt wordt nagekeken. Daarnaast is ze een briljante advocate met een goed gevoel voor humor en een sterke persoonlijkheid. Diane is net weer vrijgezel na een ongelukkig huwelijk en daarom klaar om de man van haar leven te ontmoeten. Er bestaat niet zoiets als toeval: op een avond ontvangt Diane een telefoontje van een zekere Alexandre die haar mobieltje heeft gevonden. Er is meteen een klik tussen de twee tijdens het gesprek. Alexandre is beleefd, grappig en slim. Diane is meteen in de ban van hem. De twee plannen snel een date, maar die ontmoeting gaat niet helemaal zoals verwacht…

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij een dvd exemplaar van deze heerlijke film weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke film won acteur Jean Dujardin een Oscar?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 september 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
9 september, 2016