Un Homme a la Hauteur WINACTIE

Vanaf 12 mei draait UN HOMME A LA HAUTEUR in de filmtheaters van het land. Hierin zien we de mooie vrouw Diane. Een heel mooie vrouw. Het is het type dat overal waar ze komt wordt nagekeken. Daarnaast is ze een briljante advocate met een goed gevoel voor humor en een sterke persoonlijkheid. Diane is net weer vrijgezel na een ongelukkig huwelijk en daarom klaar om de man van haar leven te ontmoeten. Er bestaat niet zoiets als toeval: op een avond ontvangt Diane een telefoontje van een zekere Alexandre die haar mobieltje heeft gevonden. Er is meteen een klik tussen de twee tijdens het gesprek. Alexandre is beleefd, grappig en slim. Diane is meteen in de ban van hem. De twee plannen snel een date, maar die ontmoeting gaat niet helemaal zoals verwacht…

Om alvast lekker in de stemming te komen voor deze film hebben wij, in samenwerking met Cinéart Nederland, een fraai dvd pakket voor je klaar liggen. Dit pakket bestaat uit The Artist, Bon Dieu! en Les Petits Mouchoirs. Wil jij kans maken? Laat dan je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur speelde zichzelf in de kijker met The Artist en speelt hier de rol van Alexandre?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 mei, waarna wij contact zullen zoeken met de winnaar. Vervolgens zullen wij ons best gaan doen om het dvd-pakket zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
11 mei, 2016