Uncharted WINACTIE

The race for the greatest treasure is on… if they can survive each other first.
Vanaf 17 maart is UNCHARTED in de bioscoop te zien in IMAX, Dolby Cinema, Dolby Atmos, 4D, ScreenX.

In Uncharted, een film gebaseerd op een van de succesvolste en best gewaardeerde gameseries aller tijden, maken nu ook filmkijkers kennis met de jonge, handige schatzoeker Nathan Drake (Tom Holland) tijdens het eerste avontuur met zijn partner, grappenmaker Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg). In dit spectaculaire actie-avontuur maken zij een gevaarlijke reis om de wereld op zoek naar ‘de grootste schat die nooit is gevonden’ en komen zo tegelijkertijd op het spoor van Nathans vermiste broer.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij gave merchandise weggeven, waar wij twee pakketjes van gaan maken. Je moet denken aan een selectie van een fles, een leather Journal, een passport wallet en 2 scratch maps. Wil jij zo’n merchandisepakket bemachtigen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Tom Holland is de hoofdrolspeler in Uncharted, al is hij vooral bekend als Spider-Man. Maar in welke film uit 2016 maakte Holland zijn debuut als Peter Parker / Spider-Man?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het merchandisepakket zo spoedig mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 maart, 2022

Trailer