Under the Dome – seizoen 3 WINACTIE

Sinds kort ligt UNDER THE DOME – SEIZOEN 3 in de schappen. Hierbij wordt de lijn tussen vriend en vijand nog waziger. Na een schokkende belevenis in de tunnels onder Chester’s Mill proberen de inwoners nu weer gewoon door te gaan met hun leven. De komst van een opportunistisch bedrijf en een nieuwe bewoner wijzen erop dat het niet makkelijk zal zijn. Het doel van de Dome wordt langzaamaan duidelijk en het lijkt er op dat niet iedereen er levend onder vandaan zal komen.

In samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray sets weggeven met het complete derde seizoen van deze serie. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welk actiespektakel was hoofdrolspeler Mike Vogel in 2008 te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 mei 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray boxen bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 mei, 2016