Under the Silver Lake WINACTIE

Sinds 11 december ligt de mysterieuze misdaadthriller UNDER THE SILVER LAKE in de schappen, een indrukwekkend film die is geschreven en geregisseerd door David Robert Mitchell, bekend van de horrorhit It Follows. Op een mooie, zwoele avond in Los Angeles maakt de jonge Sam (Andrew Garfield) kennis met zijn aantrekkelijke buurvrouw Sarah (Riley Keough). Wanneer zij de volgende ochtend op mysterieuze wijze blijkt te zijn verdwenen, begint Sam aan een surrealistische zoektocht. Beetje bij beetje ontsluiert hij een sinister complot dat de hele stad lijkt te beheersen.

Met dank aan The Searchers i.s.m. Triple P Entertainment  mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze film! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Riley Keough speelt de belangrijkste vrouwelijke rol in de film als Sarah. Welke Fifty Shades-actrice zou eerst deze rol spelen, maar moest verstek laten gaan in verband met een overvolle agenda?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 januari 2019. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 december, 2018

Trailer