Underwater WINACTIE

UNDERWATER is vanaf 20 april beschikbaar als download, vanaf 4 mei te huur via VOD en vanaf 6 mei verkrijgbaar op Blu-Ray & dvd. In deze sciencefictionfilm overleeft Norah (Kristen Stewart) samen met haar kersverse collega’s ternauwernood een onderzeese aardbeving die hun onderzoeksstation The Kepler totaal verwoest. Het team van diepzee-onderzoekers probeert zichzelf en elkaar in veiligheid te brengen, wat niet vanzelfsprekend lukt met hun uiteenlopende karakters. De spanningen bereiken een – wel heel letterlijk – dieptepunt als zij niet de enige levende wezens op de bodem van de duistere oceaan blijken te zijn. Een zenuwslopende film met veel actie van begin tot eind!

Synopsis
In een onderzoeksstation op de bodem van de oceaan bevindt zich een team van wetenschappers en technici. Als tijdens een onderzeese aardbeving het station volledig wordt verwoest, is het aan wetenschapper Norah (Kirsten Stewart) en haar collega Rodrigo om de overlevenden in veiligheid te brengen. Samen met Paul (T.J. Miller) en de kapitein (Vincent Cassel) wagen ze een wanhoopspoging door in duikpakken over de zeebodem het nabijgelegen boorstation te bereiken. Hun levensgevaarlijke missie op zeven mijl diepte wordt nog zenuwslopender gemaakt als er zich plotseling een mysterieuze dreiging aandient.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze film. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
In Underwater zien we Kristen Stewart. In welke film van afgelopen jaar speelde zij engeltje Sabina Wilson?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 juni. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 mei, 2020

Trailer