Underworld: Blood Wars WINACTIE

Vanaf 1 december is UNDERWORLD: BLOOD WARS in de bioscopen te zien. Death Dealer-vampier Selene (Kate Beckinsale) moet zich verweren tegen meedogenloze aanvallen van de Lycan clan-weerwolven en de vampieren die haar bedrogen hebben. Met David (Theo James) en zijn vader Thomas (Charles Dance) aan haar zijde als haar enige bondgenoten, moet Selene kost wat kost de eeuwig voortdurende oorlog tussen de Lycans en de vampieren tot een eind brengen.

Ter ere van deze release hebben wij weer mooie prijzen vergeven. Wat te denken van twee pakketjes, met in het ene pakketje de dvd van Underworld: Rise of the Lycans en in het andere pakketje Underworld: Evolution, met bij beide dvd’s een supervette muts! Wil jij weten hoe jij deze kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de regisseur van de eerste twee Underworld-films, die ten tijde van de opnames nog getrouwd was met hoofdrolspeelster Kate Beckingsale?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om het pakketjes bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 november, 2016