Unforgettable – seizoen 4

Sinds 6 juli ligt het vierde én laatste seizoen van UNFORGETTABLE in de schappen. Gewapend met haar unieke vermogen en gesteund door haar vertrouwde partner, Al Burns (Dylan Walsh), blijft Carrie Wells (Poppy Montgomery) de bevolking van New York beschermen. Dit seizoen loopt Carrie oude bekenden tegen het lijf als ze wordt geconfronteerd met belangrijke dossiers, de ene nog memorabeler dan de andere. Kijkers zullen James Hiroyuki Liao terugzien, maar ook nieuwe personages ontmoeten, zoals Kathy Najimy, E.J. Bonilla en Alani “La La” Anthony die de reguliere cast vervoegen, alsook gastacteurs Skeet Ulrich, Rachel Dratch en Ashanti.

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij een exemplaar van dit laatste seizoen van deze serie weggeven op dvd. Kans maken hierop is uiteraard net zo eenvoudig als altijd: laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke serie debuteerde Poppy Montgomery in 1994?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 augustus 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de seizoensbox bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  2 augustus, 2016