Unfriended WINACTIE

Sinds 14 oktober ligt Unfriended in de winkelschappen. Dit is een angstaanjagende film over cyberpesten, bedacht en ontwikkeld door filmmaker Timur Bekmambetov (Wanted, Abraham Lincoln: Vampire Hunter). Deze vernieuwende horror-film laat via computerschermen zien hoe een tiener en haar vrienden worden gestalkt door een onbekend persoon, die op zoek is naar wraak vanwege een gelekte video. Deze beschamende beelden hadden er een jaar eerder voor gezorgd dat een wrede pester zelfmoord pleegde. Dat klinkt angstaanjagend en dat is het dan ook! Pak je deken er dus maar bij, want in samenwerking met Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment bieden wij jou de kans deze film op Blu-ray lekker thuis op de bank te kijken voor een avondje griezelen.

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is de internationale titel waaronder Unfriended ook bekend is?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 november 2015, waarna wij contact opnemen met de winnaar en ons uiterste best gaan doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 oktober, 2015