Unhinged WINACTIE

Filmdistributeur The Searchers bracht op 16 december de spannende psychologische road rage thriller Unhinged uit op DVD en Blu-ray, waar “The Man” (Russel Crowe) een vrouw achterna zit nadat zij een confrontatie hadden in het verkeer. Al snel volgt een angstaanjagend kat-en-muisspel…

Wanneer Rachel, een alleenstaande moeder, wordt opgehouden in het drukke verkeer door een trage chauffeur voor haar, laat ze toeterend haar onvrede blijken. Niks ongewoons in Los Angeles, waar gefrustreerde bestuurders zich maar al te vaak af reageren op anderen in het verkeer en zeker wanneer het verkeer muurvast zit. Rachel kan alleen niet vermoeden dat de man (Russel Crowe) waar ze zich net aan ergerde een gevaarlijke psychopaat is die haar niet zomaar zal laten gaan.

Met dank aan The Searchers i.s.m. Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze film! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
In Unhinged is Russel Crowe bijna onherkenbaar. Voor welke serie, waarin hij Roger Ailes speelt, kwam hij vele kilo’s aan?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 december, 2020

Trailer