Unsane WINACTIE

Sinds 24 oktober ligt UNSANE in de schappen. Een jonge vrouw (Claire Foy) verlaat haar huidige woonplaats om aan een nieuwe baan te beginnen en te ontsnappen aan een roerig verleden. Wanneer ze onvrijwillig wordt opgenomen in een psychiatrische inrichting, wordt ze geconfronteerd met haar grootste angst. Maar is het echt of een waanbeeld? Als schijnbaar niemand haar wil geloven en de autoriteiten haar niet kunnen of willen helpen, zal ze haar angst onder ogen moeten komen. Een schokkend verhaal met wisselende perspectieven. Unsane stelt vragen over onze perceptie van de werkelijkheid, ons overlevingsinstinct en het systeem dat geacht wordt voor ons te zorgen.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij een Blu-ray exemplaar van dit schokkende verhaal. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
In Unsane zien we Claire Foy in de hoofdrol. Op dit moment is zij naast Sylvia Hoeks in de bioscopen te zien, wat is de titel van deze film?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 november. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
10 november, 2018

Trailer