Utøya 22. juli WINACTIE

Sinds 6 februari ligt UTØYA 22. JULI in de schappen. Het is de datum waarop een zwaarbewapende rechtsextremist een bom laat afgaan in Oslo, waarna hij richting het eiland Utøya trekt waar een zomerkamp voor jongeren plaatsvindt. Geschokt door het nieuws uit de hoofdstad zijn de jongeren in contact met hun familie thuis om ze gerust te stellen dat ze ver van het incident vandaan en veilig zijn. Tot er opeens schoten te horen zijn. In één take volgen we de 18-jarige Kaja die haar zusje zoekt, terwijl ze de 72 minuten durende aanslag probeert te overleven.

In samenwerking met September Film Distribution mogen wij drie dvd exemplaren van dit indrukwekkende drama weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Hij blijft hier grotendeels en zeer respectvol buiten beeld, maar wie was de dader van de aanslagen in Noorwegen in 2011, waarbij in totaal 77 mensen om het leven kwamen?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 februari, 2019

Trailer