Vaiana WINACTIE

Vanaf 30 november draait VAIANA in de Nederlandse bioscopen.

Drieduizend jaar geleden trokken de grootste zeevaarders ter wereld over de stille oceaan om de vele eilanden van Oceanië te ontdekken. Tot daar op een dag een einde aan kwam en nog steeds weet niemand hoe dat ooit kon gebeuren… Walt Disney Studios presenteert Vaiana, een animatiefilm over de avontuurlijke en dappere Vaiana, die één grote missie heeft: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders herstellen. Op deze spannende ontdekkingsreis ontmoet Vaiana halfgod, Maui, die haar begeleidt in haar zoektocht. Samen zeilen zij de oceaan over op een waanzinnig avontuur. Onderweg nemen zij het op tegen vreselijke monsters die hun missie proberen te dwarsbomen en ontdekt Vaiana iets waar zij altijd al naar heeft gezocht: haar identiteit. Geregisseerd door het bekende filmmakers team Ron Clements en John Musker (De Kleine Zeemeermin, Aladdin, De Prinses en de Kikker) en geproduceerd door Osnat Shurer (Lifted, One Man Band). Ga deze winter samen met Vaiana op een waanzinnige avontuur.

Om deze release te vieren mogen wij namens The Walt Disney Company Benelux een geweldig promotiepakket weggeven! Hierin vind je een womens shirt, een mooi vormgegeven USB stick en een setje bioscoopkaarten. Wil jij kans maken op dat fantastische pakket? Meedoen hebben we heel eenvoudig gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is de internationale titel waaronder Vaiana ook te zien is?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 november. Daarna zullen we contact opnemen met de prijswinnaar, waarna wij ons uiterste best gaan doen om de pakket bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 november, 2016