Valerian and the City of a Thousand Planets WINACTIE

Vanaf 26 juli draait VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS in de bioscopen, een visueel spectaculair nieuw avontuur van Luc Besson, de legendarische regisseur van The Fifth Element en Lucy, gebaseerd op de baanbrekende comic die talloze artiesten, schrijvers en filmmakers heeft geïnspireerd.

In de 28ste eeuw zijn speciale agenten Valerian (Dane DeHaan) en Laureline (Cara Delevingne) een team dat de orde in de menselijke gebieden handhaaft. In opdracht van de minister van Defensie gaan de twee op missie naar de wonderbaarlijke stad Alpha – een bloeiende metropool waar inwoners uit alle hoeken van het universum al eeuwen samenkomen om hun kennis, intelligentie en culturen met elkaar te delen. Maar een duistere kracht in het centrum van Alpha bedreigt het vredige leven in de ‘Stad van Duizend Planeten’. In een race tegen de klok moeten Valerian en Laureline deze verwoestende bedreiging identificeren om zo niet alleen Alpha, maar de toekomst van het hele universum veilig te stellen.

Met dank aan Independent Films mogen wij een goedgevuld pakket aanbieden. Daarin vind je 2 vrijkaarten, een mok (verandert van kleur bij warme inhoud), een linnen tasje, een muismat en een pet. Wil jij dat superdeluxe set kan bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Dane DeHaan geldt als een groot talent. In welke superheldenfilm, graag de volledige titel, was hij te zien als beste vriend Harry en The Green Goblin?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaar, die wij zo snel mogelijk het pakket zullen toesturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  18 juli, 2017

  Trailer