Vechtershart WINACTIE

Sinds 23 februari ligt het complete eerste seizoen van Vechtershart in de winkelschappen. Deze rauwe dramaserie speelt zich af in de keiharde wereld van de vechtsport. De hoofdpersoon is voormalig kickbokskampioen Nick Roest (Waldemar Torenstra). Nick heeft net in Frankrijk een gevangenisstraf van vier jaar uitgezeten wegens zware mishandeling. Na zijn vrijlating keert hij terug naar Nederland, vastbesloten om zich terug te knokken naar de top. Omdat hij geen cent meer heeft, zoekt hij hulp bij zijn vader, sportschoolhouder John Roest (Johan Leysen). Maar John weigert zijn zoon te coachen. Ook zijn ex Selma (Imanuelle Grives), met wie hij een kind heeft, is niet van plan om hem zo maar terug te laten in haar leven. Nick moet eerst maar eens bewijzen dat hij in de gevangenis een ander mens is geworden en niet meer dezelfde fouten maakt als in het verleden.

Namens Just Entertainment en Triple P Entertainment mogen wij de fraaie verzamelbox met het complete eerste seizoen op dvd weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze fraaie dvd-box te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat staat de ‘K’ voor in K1, de vorm van kickboksen die Nick beoefent?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 maart 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd-box bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 februari, 2016