Vele Hemels Boven de Zevende WINACTIE

Vanaf 30 november draait VELE HEMELS BOVEN DE ZEVENDE in de filmtheaters van het land, een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk.

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. Een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk. Gebaseerd op de gelijknamige geliefde roman van Griet Op de Beeck, die ook het scenario voor de film schreef.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment een setje vrijkaarten weggeven en een filmeditie van boek van Greet Op de Beeck. Wil jij dat fraaie set winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Schrijfster Griet Op de Beeck is een opvallende verschijning. In welk live VARA programma met Matthijs van Nieuwkerk is zij met regelmaat te gast?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 december. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en het boek bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  25 november, 2017

  Trailer