Venom WINACTIE

Venom: één van Marvel’s meest duistere, complexe en stoere karakters. Deze legendarische stripheldenfilm heeft ondertussen wereldwijd al meer dan $822 miljoen opbracht in de bioscoopzalen en werd geregiseerd door Ruben Fleischer (Zombieland). De film heeft een indrukwekkende cast met onder andere Tom Hardy (The Dark Knight Rises, Mad Max: Fury Road), Michelle Williams (The Greatest Showman), Riz Ahmed (Rogue One: A Star Wars Story, TV’s “The Night Of”), Jenny Slate (Zootopia) en Woody Harrelson (Zombieland, The Hunger Games franchise).

Venom wordt uitgebracht met meer dan een uur aan bonusmateriaal op Blu-ray. De speciale extra’s bevatten onder andere de interessante Venom-mode waarbij fans de kans krijgen om via informatieve pop-ups in de film, verborgen referenties naar de stripverhalen, verwijderde en extra scènes te bekijken.

Sony Pictures Entertainment brengt speciaal voor de release van Venom een exclusieve 2 disc Blu-ray steelbook in gelimiteerde oplage uit. De bonus disc bevat een mini documentaire “From Symbiote to Screen” dat de geschiedenis van de strips en de weg naar het grote scherm van Venom uit de doeken doet.

Eddie Brock (Tom Hardy) is een gebroken man nadat hij alles verloor, inclusief zijn baan en verloofde. Wanneer hij zijn emotionele dieptepunt bereikt, wordt zijn lichaam overgenomen door een buitenaardse symbioot. Hierdoor krijgt hij uitzonderlijke superkrachten en verandert hij in Venom. Zullen zijn krachten zo sterk zijn dat deze nieuwe dodelijke superheld de kwaadachtige krachten kan verslaan, in het bijzonder zijn aartsvijand, de veel sterkere en beter bewapende symbiote Riot?

Verschijningsdatum:
∙ Dvd, Blu-Ray, UHD en 3D: 20/02/2019
∙ Digital Download: 01/02/2019
∙ On Demand: 20/02/2019

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd en twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze film. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Venom is de nieuwste film van regisseur Ruben Fleischer, maar met welke heerlijke film brak hij in 2009 definitief door?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 februari, 2019

Trailer