Veronica Mars – seizoen 1 WINACTIE

Sinds 22 juli ligt het eerste seizoen van de revival van VERONICA MARS in de schappen op dvd.

Wanneer een reeks fatale explosies het toerisme in het kustplaatsje Neptune om zeep dreigt te helpen, huurt een rijk congreslid Mars Investigations in om uit te zoeken wie deze laffe moorden op zijn geweten heeft. Veronica’s relatie met Logan maakt nieuwe ontwikkelingen door en de jonge detective raakt betrokken bij een gevaarlijk ingewikkeld mysterie.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren met dit volledige seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Kristen Bell is een Amerikaanse actrice en zangeres, vooral bekend van Veronica Mars. In welke film maakte zij in 1998 haar film- en acteerdebuut als een niet bij naam genoemd personage?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  30 juli, 2020

  Trailer