Verschrikkelijke Ikke 3 (Despicable Me 3) WINACTIE

Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuwe avontuur! Vanaf 8 november ligt VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 namelijk in de schappen!

Verschrikkelijke Ikke 3 is de nieuwe animatiefilm van de makers van Verschrikkelijke Ikke, Verschrikkelijke Ikke 2, Minions, Huisdiergeheimen en Sing.Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuwe avontuur!Verschrikkelijke Ikke 3 wordt geregisseerd door Pierre Coffin en Kyle Balda met co-regisseur Eric Guillon. Geschreven door Cinco Paul en Ken Daurio. Geproduceerd door Chris Melendandri van Illumination Entertainment en Janet Healy, met Chris Renaud als uitvoerend producent.

Stemmen Nederlandse versie: Jon van Eerd, Kim van Kooten, Beau van Erven Dorens, Carlo Boszhard, Trudy Labij, Kee Derwig, Pip Pellens, Jelle Stout, Elise Schaap, Enzo Knol.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij zowel een dvd áls een Blu-ray exemplaar van dit hilarische spektakel! Daarbij doen we nog een knijppoppetje! Wil jij deze film aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice, vooral bekend van films als The Sound of Music en Mary Poppins, is in de originele Engelse versie verantwoordelijk voor de stem van Gru’s moeder?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd’s zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 november, 2017

Trailer