Victor Frankenstein WINACTIE

Sinds 19 oktober ligt VICTOR FRANKENSTEIN in de schappen. Het verhaal van Frankenstein, een van de oudste griezelverhalen, is hierbij in een nieuw jasje gestoken in Victor Frankenstein. De radicale wetenschapper Victor Von Frankenstein, gespeeld door James McAvoy) en zijn briljante protégé Igor Strausman (Daniel Radcliffe) delen het doel om de mensen te helpen door hen onsterfelijk te maken. In hun eigen lab gaan de twee enthousiast aan de slag, maar al snel neemt Victor’s obsessie te overhand met gruwelijke gevolgen. Igor
is de enige die Victor, en de rest van de stad, kan helpen door hem te beschermen voor zichzelf en zijn monsterlijke creatie.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij twee dvd’s weggeven van deze spannende film? Wil jij kans maken? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
In deze film speelt James McAvoy Victor Frankenstein, maar welke acteur speelde deze rol in Mary Shelley’s Frankenstein uit 1994?

Let op:
De actie loopt tot en met 31 oktober 2016. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 oktober, 2016