Vikings – seizoen 6 – volume 1 & volume 2 WINACTIE

Het walhalla nadert voor onze favoriete vikingen, want na zes spectaculaire seizoenen is hun tocht ten einde. Zoals het echte vikingen betaamt zorgen ze echter voor een knallende afsluiter!

Geniet een laatste keer van woeste expedities, spannende gevechten en stomende passie in het zesde seizoen van Vikings, vanaf 6 april beschikbaar op Blu-ray™ en DVD! Die dag is ook de boxset verkrijgbaar, die alle zes seizoenen bundelt. Onmisbaar voor de fans!

SYNOPSIS
Het seizoen concentreert zich op de heerschappij van Koning Bjorn over Kattegat, de avonturen van Ivar in Rus’ en Wessex, en de expedities van Ubbe naar IJsland en Noord-Amerika (Groenland en Canada).

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
In Vikings zien we Katheryn Winnick als Lagertha. In welke sport is zij zeer bedreven en won zij zelfs een zilveren medaille op de Canadese kampioenschappen?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
30 april, 2022

Trailer