Vikings – seizoen 6 – volume 1 WINACTIE

Dos je uit met schapenvel, vul je hoorn met wat lekkers en plof met een luide oerkreet op de bank want het langverwachte zesde seizoen van topreeks Vikings is per drakar gearriveerd om de decembermaand op te fleuren! Ook dit seizoen staat opnieuw bol van de intriges en strijd om de macht. Zo trekt Ivar richting Rusland om daar Prins Oleg te confronteren en wacht Bjorn Ironside de zware taak om zijn overleden vader op te volgen als koning.

VIKINGS seizoen 6 volume 1 is vanaf 11 december beschikbaar op Blu-ray™ en DVD!

SYNOPSIS
In seizoen 6 valt het Bjorn Ironside zwaar om zijn overleden vader op te volgen als koning. Ivar is gevlucht naar Rusland waar hij aan Prins Oleg een geduchte tegenstander heeft. Lagertha heeft haar eigen plannen, maar er ligt gevaar op de loer. In deze 10 spannende afleveringen zijn we getuige van de invasie van Scandinavië, en zien we hoe Ubbe en Torvi afreizen naar IJsland terwijl Hvitserk de strijd tegen Ivar voortzet.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van dit eerste deel van seizoen zes weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
In Vikings zien we Katheryn Winnick als Lagertha. In welke sport is zij zeer bedreven en won zij zelfs een zilveren medaille op de Canadese kampioenschappen?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  20 december, 2020

  Trailer