Vliegende Hollanders WINACTIE

Sinds 16 december ligt VLIEGENDE HOLLANDERS in de schappen op dvd én Blu-ray, de nieuwe serie van Joram Lürsen met onder andere Daan Schuurmans en Fedja van Huêt.

Anthony Fokker en Albert Plesman, twee luchtvaartpioniers die aan de wieg staan van de burgerluchtvaart begin 20e eeuw. Twee mannen met dezelfde bevlogenheid en passie voor het vliegen, maar die niet méér van elkaar kunnen verschillen.Toch kunnen ze niet om elkaar heen. Plesman heeft vliegtuigen nodig om de noodlijdende KLM te redden en Fokker heeft een grote klant nodig om zijn vliegtuigen aan te verkopen. Ondanks hun strijd, weten ze samen erin te slagen om Nederland tijdens het interbellum tot een belangrijke speler te maken op het wereldtoneel van de luchtvaart.

Met dank aan WW Entertainment mogen wij twee dvd- én twee Blu-ray exemplaren van deze prachtige televisieserie van AVROTROS. Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het winnen heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice, bekend uit films als Aanmodderfakker, De Grote Zwaen en Bellicher, is in Vliegende Hollanders te zien als Suze Plesman?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 januari 2021. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
30 december, 2020

Trailer