Vlucht HS13 WINACTIE

Sinds 28 november ligt VLUCHT HS13 in de schappen, een nieuwe serie met onder andere Katja Schuurman, Jeroen Spitzenberger en Daniël Boissevain. In Vlucht HS13 speelt Katja Schuurman de rol van de succesvolle zakenvrouw genaamd Liv. Haar leven wordt op zijn kop gezet als de vlucht die haar echtgenoot heeft geboekt, neerstort op weg naar Barcelona. Al meteen worden zij, haar zoontje Mart en haar omgeving geconfronteerd met bizarre ontwikkelingen, die een duisterder verleden naar boven brengen.

In samenwerking met Just Bridge Entertainment mogen wij twee dvd boxen weggeven met deze serie. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Op welke unieke wijze kan je als kijker een extra verhaallijn toevoegen aan deze serie?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 november 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd boxen bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
13 december, 2016