Voyage of Time WINACTIE

Vanaf 28 juni is de documentaire VOYAGE OF TIME in de bioscoop te bewonderen, die het ontstaan van het universum beschrijft.

Oogverblindende beelden schetsen de oorsprong en de uiteindelijke ondergang van de aarde en het heelal, van de geboorte tot de dood, waarbij de grootste kosmische krachten tot de kleinste ecosystemen voorbij komen. Voyage of Time: Life’s Journeyis het levenswerk van Terrence Malick (The Tree of Life, Badlands, The Thin Red Line) waarin hij een ode brengt aan de aarde en het leven. Meer dan dertig jaar werkte hij aan dit project. De opnamen vonden plaats over de gehele wereld, van IJsland tot Chili en van Amerika tot Papoea-Nieuw-Guinea. De adembenemende special effects werden gemaakt door de legendarische Dan Glass (The Matrix, V For Vendetta, Batman Begins)en Douglas Trumbull (2001: A Space Odyssey, Blade Runner, Close Encounters of The Third Kind).

Met dank aan Cinemien mogen wij twee setjes vrijkaarten weggeven voor deze prachtige documentaire. Echt een must voor de liefhebber van beeldpracht, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op zo’n setje? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke tweevoudig Oscarwinnares begeleidt de film aan de hand van een voice-over?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 juni. Daarna gaan wij ons uiterste best gaan doen om de vrijkaarten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  22 juni, 2018

  Trailer

  Meer lezen over