War Dogs WINACTIE

Vanaf 18 augustus draait WAR DOGS in de bioscopen, de nieuwe actie komedie van regisseur Todd Philips (The Hangover – trilogie), met in de hoofdrollen Oscar®genomineerde Jonah Hill (The Wolf of Wall Street, Moneyball) en Miles Teller (Whiplash, de Divergent – trilogie). Gebaseerd op waargebeurde feiten, volgt War Dogs twee bevriende twintigers, (Hill en Teller) die in Miami wonen tijdens de eerste oorlog in Irak. Ze proberen winst te maken met een nog vrij onbekend initiatief van de overheid; kleine ondernemingen kunnen bieden op contracten van het Amerikaanse leger. Ze beginnen klein, maar al snel lopen de bedragen op en nemen zij het er goed van. Het duo krijgt het wel heel heet onder de voeten, wanneer ze op het punt staan een 300 miljoen dollar deal te sluiten om het Afghaanse leger te bewapenen. Een deal die ze in contact brengt met een paar zeer verdachte partijen, niet de meest onbelangrijke hiervan is de Amerikaanse overheid. In de film schitteren ook Ana de Armas (Knock Knock) en viervoudig Oscar®genomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle, Silver Linings Playbook).

Bezoek ook de officiële website van War Dogs – #WarDogs
© 2016 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV 5x de filmeditie van het boek van Guy Lawson vergeven en natuurlijk doen wij bij ieder boek een setje vrijkaarten voor de film! Dat wil jij natuurlijk winnen, dus hoe maak je kans op deze fraaie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In War Dogs speelt een veelgeprezen acteur de partner van het jonge en ambitieuze duo die het heet onder de voeten krijgt met het sluiten van een contract met het Amerikaanse leger. Deze acteur staat het meest bekend om zijn alom geprezen rol als de vastberaden drummer die vecht voor goedkeuring van zijn leraar in Whiplash. Ook is hij te zien in alle Divergent films. Wat is de naam van deze acteur?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 augustus 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  12 augustus, 2016