War for the Planet of the Apes WINACTIE

Sinds 8 november ligt WAR FOR THE PLANET OF THE APES in de schappen, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks. Hierin worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de mensapen enorme verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint hij aan zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken. Wanneer Caesar en de kolonel uiteindelijk oog in oog met elkaar staan, nemen ze het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van beide soorten zal bepalen, en de toekomst van de planeet zal beslissen.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij een Blu-ray exemplaar van deze fraaie afsluiter van deze trilogie weggeven. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Met dit tweede vervolg levert regisseur Matt Reeves zijn tweede film af in de Planet of the Apes franchise. In 2010 was hij verantwoordelijk voor de remake van een Zweedse succesvolle film. Over welke film hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 november. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
13 november, 2017

Trailer