War for the Planet of the Apes WINACTIE

Vanaf 13 juli is WAR FOR THE PLANET OF THE APES in de bioscopen te zien, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks. Hierin worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de mensapen enorme verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint hij aan zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken. Wanneer Caesar en de kolonel uiteindelijk oog in oog met elkaar staan, nemen ze het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van beide soorten zal bepalen, en de toekomst van de planeet zal beslissen.

© 2017 Twentieth Century Fox. All Rights Reserved. – #WarForThePlanet

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox 3 survivalpakketten weggeven, met daarin niet alleen een setje vrijkaarten, maar ook een tas, een waterfles en een zaklamp doen. Wil jij zo’n pakket bemachtigen? Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met dit tweede vervolg levert regisseur Matt Reeves zijn tweede film af in de Planet of the Apes franchise. In 2010 was hij verantwoordelijk voor de remake van een Zweedse succesvolle film. Over welke film hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de survivalpakketten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 juli, 2017

Trailer