Warcraft: the Beginning WINACTIE

WARCRAFT: THE BEGINNING draait vanaf 2 juni in de bioscoop, in 3D & IMAX 3D.

In WARCRAFT: THE BEGINNING wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs. Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de Orcs, zal één van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht.

Like ook de Facebookpagina van de film: facebook.com/WarcraftNL en bezoek de website: www.warcraftfilm.nl

Ter ere van de release van deze film hebben wij erg fraaie prijzen te vergeven. Zo hebben wij twee pakketten met daarin een Alliance cap en een Doomhammer T-shirt! Wil jij weten hoe jij zo’n pakket kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Warcraft is gebaseerd op de immens populaire gelijknamige game. Maar hoe heet de studio die deze game uitbracht?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de prijzen bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 mei, 2016