Watchmen: An HBO Limited Series WINACTIE

De wereld op zijn kop: superhelden en gemaskerde vigilantes worden niet langer als helden aanzien. Ze zijn opgejaagd wild en worden vogelvrij verklaard. Dat is het uitgangspunt van WATCHMEN, HBO’s nieuwste creatie en een van de meest spraakmakende series van de afgelopen jaren.

Deze superheldenreeks die er eigenlijk geen is werd gecreëerd door Damon Lindelof (‘Lost’, ‘The Leftovers’) en bouwt verder op de gelijknamige graphic novel van DC Comics. Watchmen wisselt sci-fi af met drama en kaart op een confronterende wijze actuele thema’s uit onze maatschappij aan.

In de cast vinden we tot slot bekende namen als Regina King, Yahya Abdul-Mateen II, Jeremy Irons, Don Johnson en vele anderen terug.

Watchmen, een must-see, is vanaf 19 augustus beschikbaar op Blu-ray™ en DVD.

SYNOPSIS
Watchmen ™ speelt zich af in een alternatieve geschiedenis waarin gemaskerde burgerwachten als criminelen worden behandeld. De serie, van uitvoerend producent Damon Lindelof (‘Lost’, ‘The Leftovers’), omarmt de nostalgie van de oorspronkelijke, baanbrekende striproman van DC, maar verlegt tegelijk de grenzen opnieuw.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren met deze HBO Limited Series weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray, én geef antwoord op de onderstaande vraag:
In 2009 verscheen een onderschatte, maar onder fans geliefde film rond Watchmen in de bioscopen. Wie is de regisseur van deze film?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd en Blu-rays bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  29 augustus, 2020

  Trailer